Christian Reyer. Foto: 3nine Industries.

Sep 1, 2020

3nine Industries rekryterar ny säljare


Fortsätter sina satsningar i Norden.

3nine Industries presenterar Christian Reyer som Account Sales Manager för norra Sverige. Christian har många års erfarenhet av att arbeta med ren luft inom industrisektorn och från och med 1 september kommer han att ta över som 3nines nya kontaktpunkt för nya och gamla kunder i norra Sverige.

-Vi följer vår uppsatta plan och gör en satsning med att utöka vårt säljteam. Med Christian i vårt team kan vi nu stärka vår närvaro i norra Sverige – ett område vi ser har en stor potential, säger André Nordgren, Sales Manager Norden.

-Vi är övertygade om att hans breda kunskap och stora engagemang kommer att bli ett starkt tillskott i vårt nordiska säljteam.

-Sverige är ett av de ledande länderna i Europa när det gäller produktivitet, hållbarhet och säkra arbetsförhållanden. Företag behöver ofta hitta nya sätt att vara kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga, många gånger genom att använda innovativ och ny teknik. Särskilt under de senaste månaderna med COVID19 har vi sett hur tekniken kan hjälpa till att övervinna nya utmaningar. Därför ser jag fram emot att träffa företag inom industri- och mekanikbranschen, här i Sverige, för att starta diskussioner om ren luft och hur 3nines unika teknologi kan hjälpa dem att uppnå sina mål för hållbarhet och säkerhet, säger Christian Reyer.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT