peter_3nine_

Peter Kalnak. Foto: 3nine.

Sep 10, 2019

3nine fortsätter att växa


Stärker säljkåren med ny Account Sales Manager i Norden.

3nine AB välkomnar Peter Kalnak som Account Sales Manager för södra Sverige och Danmark från och med 1 september.

Peter har en lång erfarenhet inom industrisektorn där han har arbetat som produktionschef på Specma AB och som försäljningschef på Dormer tools. Dessutom har han över 10 års erfarenhet som CNC-operatör.

-Detta är nästa steg mot att expandera i Norden och uppnå de uppsatta målen. Jag ser fram emot att arbeta med Peter och till ett hektiskt år framöver, säger André Nordgren, Sales Manager Norden.

-Jag vet att Peter kommer att vara en stor tillgång för vårt nordiska säljteam och för våra kunder. Han har omfattande kunskap om branschen och det faktum att han är en tidigare CNC-operatör ger honom ett försprång med att förstå våra kunders perspektiv mycket väl, säger Patrik Haaster, Business Area Manager.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • dmgmori Reportage

  Globala jätten till Elmia Verktygsmaskiner

  Inom 30 mils radie från Jönköping hittar verktygsmaskinstillverkaren 80 procent av sina svenska kunder. Därför är det en självklarhet att ställa ut på Elmia Verktygsmaskiner.
  217

 • Teknik

  Fräsarna går på djupet

  Dormer Pramet har utvidgat sitt fräsprogram för formverktygstillverkning och övrig bearbetning med ett flertal nya produkter.
  17