Dec 3, 2018

3DVerkstan och 3D Center samarbetar om att sälja HPs Multi Jet Fusion-lösningar


3D Center AB och 3DVerkstan Nordic AB, två ledande nordiska företag inom additiv tillverkning, har ingått ett avtal om marknadsföring och försäljning av HPs nya Jet Fusion-lösningar för prototyptillverkning.

3D Center, som representerar varumärken som HP, 3D Platform, Sinterit, med flera, har skrivit ett agenturavtal med 3DVerkstan, som representerar varumärken som Ultimaker, Formlabs och Markforged. Avtalet innebär att 3DVerkstan blir certifierad försäljningsagent av HPs 3d-printteknik Jet Fusion.

Avtalet gäller från den 19 juni 2018 och innebär att 3DVerkstan marknadsför och säljer HPs nyligen lanserade 500-modeller, samt kommande 300-modeller. 500-modellerna kommer att bli tillgängliga under första kvartalet 2019. 

– Mot bakgrund av vår vision om att göra additiv tillverkning till den mest värdeadderande tillverkningstekniken detta århundrade, är HPs MJF-teknik en milsten, säger Daniel Ljungstig, vd, 3DVerkstan. Samarbetet med 3D Center är en perfekt matchning, eftersom vi båda har en stark kunskapsplattform och är angelägna om att våra kunder ska bli framgångsrika med 3d-printtekniken.

– Vi är väldigt positiva till samarbetet med 3DVerkstan, säger Ulf Qviberg, vd, 3D Center. Vi delar det starka intresset för och kunskapen inom additiv tillverkning. Precis som vi har

3DVerkstan mångårig erfarenhet inom additiv teknik och 3d-printning. Vi är övertygade om ett gott och långsiktigt samarbete och att det bidrar till att ytterligare sprida kunskap om additiv teknik och HPs disruptiva MJF-lösningar.

3D • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  160
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  385