Foto: Jernbro.

Nov 20, 2017

30 nya jobb hos industriaktören


Just nu snurrar svensk industri på högvarv. Det märks inte minst hos en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice, som just nu rekryterar på flertalet orter över hela landet.

Högt tempo i svensk industri innebär en stark efterfrågan på Jernbros tjänster och produkter som bidrar till en effektivare produktion. Därför söker Jernbro just nu ett 30-tal nya medarbetare på flera orter runt om i Sverige.

-Vi känner ett stort tryck i efterfrågan och söker duktiga nya medarbetare som vill jobba med att hjälpa svensk industri att producera mer effektivt med stort fokus på säkerhet. Vi söker personer med erfarenheter från olika tillverkningsbranscher i om att vi har en stor bredd i vår kundbas, berättar Urban Ekmark HR-chef på Jernbro.

Det handlar både om chefsposter och flera ingenjörs- och tekniska servicetjänster. Exempel på befattningar som efterfrågas är Produktionstekniker, Underhållsingenjörer, PLC-programmerare, Projektledare (Industri & Bygg), Servicetekniker mek & el och Smeder.

Rekryteringsbehovet gäller på ett flertal av de dryga 20 orter i Sverige där Jernbro finns lokaliserade.
 • Mar 21, 2019

  Fullt drag i Sandviken

  Branschnytt Över 600 besökare har vallfärdat till Sandvik Coromants Tech Days som nu går in på tredje och sista dagen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  163

SENASTE NYTT