Aug 22, 2016

30-årskalas hos Rototilt


Tiltrotatorn Rototilt® fyller 30 år och har tagit sig från lilla norrländska Vindeln ut på den internationella marknaden. Nu öppnar företaget dörrarna för alla nyfikna.

 

Rototilt är världens ledande tillverkare av tiltrotatorer, tillbehör och system. Nu fyller tiltrotatorn Rototilt® 30 år. Därför öppnar nu Rototilt upp dörrarna för entreprenörerna och allmänheten och bjuder in till två dagar av firande och aktiviteter.

Här kommer entreprenörerna och användarna få en djupare inblick i hur produkten tillverkas. Som världsledande företag planerar Rototilt för en ännu större global expansion och vill därför väcka intresse för Rototilt som produkt, arbetsplats och företag.

- Vi hoppas att det är många som tar tillfället att komma. Företaget växer och vi är väldigt förhoppningsfulla inför framtiden. För några kanske det här är ett tillfälle att spana in sin framtida arbetsplats, säger Anders Jonsson, VD Rototilt.

På fredag den 26/8 är det entreprenörernas dag och på plats kommer det finnas representanter från CAT, Volvo, Liebherr, Hitachi och Scanlaser. Det kommer också finnas möjlighet till provkörning av maskinerna. Maskinleverantörerna kommer även finnas på plats under allmänhetens dag 27/8 och löpande under båda dagarna kommer det ske guidade turer i hela fabriken.

- Jag ser öppet hus som en fantastisk möjlighet att få visa upp vårt företag och våra produkter samt träffa människor som intresserade av oss. Vi satsar för framtiden och är ett företag i tillväxt, där strategisk kompetensförsörjning är och kommer vara nyckeln till vår fortsatta framgång, säger HR-chef Peter Strömberg,

Udominate kommer vara med båda dagarna och besökare kan passa på att utmana tjejerna i basket. På lördag blir det även grävmaskinsdemo och X-trail uppvisning. Hoppborg kommer finnas till barnen och hamburgare till försäljning.

Programmet hittar du här:
Program
  • Apr 22, 2021

    Stabilt kvartal för SKF

    Nyheter Förväntar sig en försäljningsvolym i andra kvartalet i nivå med före pandemin.
    17
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT