130 distributörer och 60 Parker-medarbetare. Foto: Parker Hannifin.

Oct 3, 2018

2.000 års samlad erfarenhet


25 – 26 september träffades Parker Hannifins nordiska distributörer på Quality Hotel View i Malmö för att tillsammans göra ett avstamp inför framtiden.

 

Det var över 210 personer från 75 olika företag, inklusive medarbetare från Parker Hannifin. En inledande räkneövning visade att de representerade över 2.000 års erfarenhet inom de teknologier där man verkar. Bland distributörerna var några nya som hälsades speciellt välkomna.

I inledningsanförandet betonade Rune Johansen, Distribution Manager för de nordiska länderna, att i Parkers strategier framhålls distributörerna som en viktig del för att ge rätt service till Parkers slutkunder.

Under konferensen behandlades strategier som gör att Parker kommer att kunna öka sin försäljning via distributörerna de kommande åren. Som mer handfasta programpunkter behandlades framgångssagor från marknaden, säljträning och en rad seminarier där deltagarna fick djupare kunskaper inom olika specialområden. Produktnyheter presenterades i en miniutställning. Deltagarna fick också information om utveckling av nätbaserade hjälpmedel samt vilken hjälp man kan få från kundservice och produktsupport. Under konferensens gång ställdes frågor som deltagarna kunde svara på via sina smarta telefoner. Alla dessa synpunkter skall ligga till grund för ett utökat erfarenhetsutbyte, och att baserat på distributörernas erfarenheter ytterligare förbättra erbjudandet till kund. 

Eftersom Parker sedan ett år har en ny försäljningsorganisation för de nordiska länderna var det också tillfälle att knyta nya kontakter och få erfarenheter från grannländerna. 

Under den gemensamma middagen under kvällen delades ett antal priser ut för att uppmärksamma de som gjort störst tillväxt under året samt de som på annat sätt positivt bidragit till försäljningen.

-Jag känner att detta var en bra start för ett nytt nordiskt samarbete, och att vi står väl rustade för att nå våra mål, avslutar Rune Johansen mötet med.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT