Feb 22, 2021

117 egenutvecklade nyheter i DENIOS nya onlinekatalog


Producent med 35 års erfarenhet utvecklar spillskydd.

Nu finns DENIOS nya onlinekatalog ute för nedladdning. I katalogen som innehåller 650 sidor finns välkända klassiker tillsammans med 117 egenutvecklade nyheter med inriktningen miljöskydd och säkerhet. DENIOS som i år firar dubbelt, 35 år som producent och 20 års försäljning i Sverige har även breddat sortimentet med flertalet leverantörsnyheter för att kunna erbjuda ett heltäckande sortiment.

– Det är tack vare ett tätare samarbete med våra kunder vi kan fortsätta utveckla och förbättra sortimentet. Vårt mål är att tillverka och utveckla miljöskydd som håller i längden, så att kunderna kan känna sig trygga med sina investeringar och vi kan fortsätta utveckla marknaden inom kemikaliehantering och spillredskap, säger Linus Jacker, VD på DENIOS AB.

Årets produktnyheter för hållbar kemikaliehantering
Bland nyheterna finns mobila fatpumpsystem, optimerade kemikaliehyllor, litiumjonförvaring, fat i rostfritt stål, fatskåp med rulljalusi och integrerad invallning för att nämna några.

För arbetsplatssäkerheten finns nya flexibla påkörningsskydd, skyddsglasögon med LED-belysning och smarta lyftarmar för att underlätta arbetet med gaffeltruck.

– Det har verkligen hänt mycket de senaste åren och det är härligt att se engagemanget på våra svenska arbetsplatser när det gäller att få en miljösmart och säker arbetsplats. Det ska bli spännande att se hur kunderna tar emot våra nyheter för året, avslutar Linus Jacker.

Läs DENIOS katalog >>

Läs mer om DENIOS produktnyheter >>
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT