Dec 11, 2017

Svenska transportörstillverkaren Conveyor 22 på Blechexpo med Schwer + Kopka


"Hedrande att få samarbeta med Schwer + Kopka GmbH, som är världsledande inom processövervakning och datanätverkssystem."

Den svenska transportörstillverkaren Conveyor 22 ställer ut på Blechexpo 2017.

-I somras mötte vi det tyska företaget Schwer + Kopka GmbH under en affärsresa. De var intresserade av våra produkter och ville att vi skulle visa dem i deras monter. Det här är första gången vi ställer ut i Tyskland och vi är verkligen hedrade att få samarbeta med Schwer + Kopka GmbH, som är världsledande inom processövervakning och datanätverkssystem, säger Anne-Maj Öström, VD för Conveyor 22.

De har tillsammans presenterat två linjära transportörer uppkopplade mot SK: s övervakningssystem. Besökare kunde se den extremt låga energiförbrukning hos den nya generationen eltransportörer.

Schwer + Kopka GmbH tillhandahåller praktiska industriella lösningar för att processövervakning och pålitlig feldetektering, kombinerad med nätverksinsamling av produktionsdata för övervakning av tillverkningsmaskiner inom metallindustrin.
 • Nov 16, 2018

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Reportage Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0
 • Nov 16, 2018

  Nu kommer Ford lättaste superbil

  Reportage Kolfiberhjul och en motorhuv av polykarbonat är några av hemligheterna bakom lättviktaren med wow-känsla!
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Sverige och Hannovermässan - a perfect match!

  Den 1-5 april 2019 vänds blickarna mot världens största industrimässa i Hannover och Sverige tar rollen som partnerland. Satsningen innebär en fantastisk möjlighet för våra svenska industriföretag att visa upp sig och knyta nya samarbeten.
  0

 • Teknik

  Norelems dämpare levererar rätt struktur

  Eftersom chockabsorption och vibrationsstyrning är kritiskt för långsiktig maskinprestanda så erbjuder norelems sortiment av industriella dämpare en enkel och kostnadseffektiv lösning.
  12
 • Teknik

  Formfräsning produktivt och ekonomiskt

  Dormer Pramets familj med ekonomiska fräsverktyg har förstärkts med flertalet nya sortiment för medelfin bearbetning och finbearbetning inom formverktygstillverkning.
  18