Mar 23, 2018

Sandvik Coromant: Samarbete och hastighet är vägen till framgång


I år deltar inte mindre än 600 besökare från våra nordiska länder när Sandvik Coromant ordnar Tech Days i samarbete med DMG MORI. Se bilderna.

Tech Days 2018 arrangeras av Sandvik Coromant tillsammans med DMG MORI i Sandviken. Det är fjärde gången som den årliga tilldragelson äger rum hos Sandvik Coromant Center i Sandviken nu den 20-23 mars.

Samarbetspartners i år är Sandvik Materials Technology, Uddeholm, Ovako, AME / Mastercam, Edge Technology / Edgecam, Renishaw, Mitutoyo, Schunk, GJS Verktygs AB, 3nine, MARAB och Clear River Racing.

I år är över 600 besökare på plats från de nordiska länderna i demonstrationer, lyssnar på olika presentationer och utforskar framtiden för verktyg, lösningar och material. Demonstrationer programmeras i världsledande CAM-system, körs i högkvalitativa material, i maskiner från DMG MORI och med de senaste verktygslösningarna från Sandvik Coromant.

Sandvik Coromant visar till exempel lösningar som: CoroMill® Plura optimerad för ISO-S, CoroTap ™ optimerad för ISO-S, PrimeTurning ™ med Twin Tool och Y-axeln som avvägs med CoroCut® QD Y-axeln.

Microsoft HoloLens gör det möjligt för besökarna att engagera sig i digitalt innehåll och interagera med verktygshologramar presenterade av studenter från Göranssonska skolan.

Annika Langéen Sales Cluster Manager Nordics Sandvik Coromant kommenterar Tech Days:

-Jag är väldigt glad att intresset för Tech Day växer snabbt varje år. Denna händelse är en fantastisk möjlighet för våra kunder, partners och oss själva att utbyta erfarenheter och idéer om framtiden. Samarbete och hastighet kommer att vara nyckeln till vår framtida framgång och Tech Days är en perfekt plattform för att generera just detta, eftersom så många kompetensområden är representerade. Jag hoppas att våra nordiska kunder kommer att lämna Tech Days i Sandviken fylld med ny inspiration och starkare nätverk för att påskynda deras utveckling och framgång.

Dagligen hålls presentationer om tillverkningsindustrins framtid av Sandvik Coromant och DMG MORI, med fokus på de utmaningar och möjligheter som vår bransch står inför. Tendenser som globalisering, urbanisering, demografi, hållbarhet och informations- och kommunikationsteknik och hur de påverkar tillverkningsindustrin diskuteras.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0