Elmia Industrimässor 2016. Foto: Svensk Verkstad.

Jun 28, 2017

Nya mässor ansluter till Elmias produktionsmässor 2018


2016 skapades en stark gemensam arena för den svenska tillverkningsindustrin, nu tillkommer nya tillverkningsområden och bildar nya mässor på Elmia.

2016 var första gången för de fyra parallella produktionsmässorna. Under fyra dagar genomsyrades de av affärer, framtid och rekordstora besökarsiffror. 2018 är det dags igen, så se till att boka in datumen 15–18 maj redan nu! Den här gången blir vi dessutom ännu större.

Till produktionsmässorna hör sedan tidigare Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Plåt. Under 2018 får de sällskap av plastbranschens Elmia Polymer och en ny mässa inom additiv tillverkning, Elmia 3D.

Med detta breddar vi utbudet av produktionstekniker och material för den svenska tillverkningsindustrin och skapar en gemensam plattform för att utväxla idéer som ska leda till nya affärsmöjligheter och visionärt tänkande inom industrin.

Entrébiljetten ger dig tillgång till alla mässor!

Elmia lanserar Elmia 3D, en ny mässa inom additiv tillverkning för en bransch som växer och utvecklas snabbt. Mässan blir unik i sitt sammanhang då den adderas som ett starkt komplement till industriklustreti maj 2018.

Additiv tillverkning som ofta kallas 3D-printing är en kostnadseffektiv metod för att bygga tredimensionella komponenter. Med lager-på-lager-teknik adderas material och det är en teknik som används framförallt vid framtagning av prototyper och produktion av små serier. Den möjliggör också framställning av komplexa komponenter som i många fall inte skulle kunna tillverkas med traditionella tillverkningstekniker.
Jag vill läsa mer om Elmia 3D>>

Jag vill se en karta över produktionsmässorna på Elmia>>

Om du vill kontakta någon i projektteamet hittar du oss här:

Elmia Plåt>>

Elmia Verktygsmaskiner>>

Elmia Polymer>>

Elmia Svets och Fogningsteknik>>

Elmia Automation>>

Elmia 3D>>
  • May 23, 2018

    15 varslade i Eksjö

    Nyheter Förhandlingarna väntas vara klara redan i slutet av denna vecka.
    0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT