Ulf Svahn. Foto: Kafeko.

Feb 13, 2018

Kafeko Nordic startar kontor i Skåne


Rekryterar Ulf Svahn från Evomatic.

Från februari startar Ulf Svahn på Kafeko Nordic, som är Bosch Packaging Technologies exklusiva partner i Skandinavien.

-Jag har tidigare arbetat på bland annat Bosch Packaging i Köpenhamn mellan 2002-2010 och känner nu att dags att ”komma tillbaka” till process och förpackningsbranschen, säger Ulf Svahn. Nu senast kommer Ulf från Evomatic i Karlshamn där han drivit livsmedelsspåret. 

-Jag hade förmånen att jobba tillsammans med duktiga och erfarna kollegor på Evomatic där vi levererat flera spännande projekt.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns.

Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.

-Vi har ett starkt 2017 bakom oss och har startat 2018 på ett mycket bra sätt. Förstärkningen med Ulf kommer ge våra kunder och huvudmän en styrka i marknaden, säger Johan Hintze, VD för Kafeko Nordic.

 
 • Jan 22, 2019

  Pessimismen växer bland världens vd:ar

  Nyheter Men Sverige AB tuffar på och studien från PwC visar att de svenska vd:arna tror mer på det egna bolagets tillväxt än på den globala tillväxten.
  73
 • Jan 22, 2019

  Volkswagen siktar på nytt elbilsrekord på Nürburgring

  Nyheter Efter rekordet i backtävlingen Pikes Peak med eldrivna sportbilen ID. R, har Volkswagen nu siktet inställt på ett annat rekord till sommaren: varvrekordet för elbilar på Nürburgring-Nordslingan, som anses vara en av de tuffaste racingbanorna i världen.
  20
 • Jan 21, 2019

  Mångmiljonkontrakt till Bulten

  Affärer Avser leveranser till ett nytt fordonsprogram hos en betydande europeisk fordonstillverkare.
  244
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  En oöverträfflig 3D-kamera

  Photoneos absolut senaste 3D-kamera har en oöverträfflig detaljnivå och levererar upp 2mpx 3D-bilder i upp till 20 fps.
  13