Ulf Svahn. Foto: Kafeko.

Feb 13, 2018

Kafeko Nordic startar kontor i Skåne


Rekryterar Ulf Svahn från Evomatic.

Från februari startar Ulf Svahn på Kafeko Nordic, som är Bosch Packaging Technologies exklusiva partner i Skandinavien.

-Jag har tidigare arbetat på bland annat Bosch Packaging i Köpenhamn mellan 2002-2010 och känner nu att dags att ”komma tillbaka” till process och förpackningsbranschen, säger Ulf Svahn. Nu senast kommer Ulf från Evomatic i Karlshamn där han drivit livsmedelsspåret. 

-Jag hade förmånen att jobba tillsammans med duktiga och erfarna kollegor på Evomatic där vi levererat flera spännande projekt.

Kafeko Nordic är sedan 1981 partner och representant för Bosch Packaging. Kafeko sköter försäljningen i Danmark, Sverige, Norge, Island samt Finland där även huvudkontoret finns.

Specialiteten är process- och förpackningsteknologi, inspektionsutrustningar samt robotlösningar. Kunderna finns bland företag inom livsmedels- och sötsaksindustrin, kafferosterier, mejerier, läkemedelsindustrin, industri inom diagnostik och bioteknik samt kemi och teknokemisk industri. Kafeko sköter även underhåll samt levererar reservdelar till de maskiner och den utrustning de säljer.

-Vi har ett starkt 2017 bakom oss och har startat 2018 på ett mycket bra sätt. Förstärkningen med Ulf kommer ge våra kunder och huvudmän en styrka i marknaden, säger Johan Hintze, VD för Kafeko Nordic.

 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Att skära stål med vatten

  Att skära metall med vatten är en förhållandevis ny teknik som under de senaste decennierna vunnit mark.
  0
 • PLAY: Båten som inte kan kantra

  Den irländska båten tål rejäl sjögång, men om olyckan skulle vara framme så är det bara att "sitta lugnt i båten", för den rätar alltid upp sig själv. Se själv!
  0