Jakob Kesje. Foto: Ivisys.

Jan 12, 2018

Ivisys får ytterligare order från GKN-koncernen


- Det är väldigt glädjande att se att ett mönster av upprepade köp från GKN, kommenterar bolagets vd, Jakob Kesje, miljonaffären.

IVISYS AB har mottagit en order från GKN Sinter Metals i Italien. Ordern avser ett komplett system för automatisk felupptäckt av metalldelar i hög hastighet. Det totala ordervärdet är på mera än 100,000 EUR och förväntas påverka IVISYS resultat för Q1 2018.

Detta är den andra ordern som IVISYS mottagit från ett företag inom GKN-koncernen. Systemet kommer att kunna utföra kvalitetsinspektioner av ytdefekter på ett flertal komponenter som tillverkas i fabriken. Då det är en tillverkningsmiljö i hög hastighet så kommer systemet ha förmågan att uppfylla fabrikens krav på utförande i hög hastighet med över 300 inspektioner per minut. 

GKN-koncernen är en global leverantör inom bilindustrin med mer än 150 fabriker runt om i världen och över 58,000 anställda. Tidigare har IVISYS mottagit en order från GKN i USA.

-Detta är den andra ordern vi får från ett företag inom GKN-koncernen. Som en del av vår långsiktiga strategi har vi som mål att expandera vårt globala fotavtryck tillsammans med våra internationella kunder. Därför är det väldigt glädjande att se att ett mönster av upprepade köp från GKN, från olika geografiska platser nu börjar framträda. Det vittnar även om det faktum att våra produkter lindrar stora kvalitetsproblem, vilket gör det rimligt för tillverkare att investera i våra lösningar. Vidare bekräftar det mina förväntningar om att varje ny order leder till ytterligare inköp inom samma företag, säger IVISYS VD Jakob Kesje.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Svenska industriugnar skapar flygsäkerhet över hela världen

  Få transportmedel undergår så mycket säkerhets- och besiktningskontroller som flygplan. Inget lämnas åt slumpen och även den allra minsta lilla skruv är noga kravspecificerad och har genomgått flygvärdighetstest och är spårbar.
  0

 • Teknik

  Varning för truck!

  Varningstriangel på golvet och visar tydligt för fotgängare att en truck närmar sig.
  0
 • Teknik

  En kompakt ready-to-use CNC-maskin

  Med rätt tillbehör kan ICV 4030 användas för att t.ex borra, mäta, skära, dispensera, limma, grada, polera, testa, scanna, trycka, placera, montera, skruva och mycket mer.
  0