Qimtek AB genomförde i samarbete med Elmia under mässveckan en undersökning avseende företagens investeringsplaner 2016

May 7, 2018

Viktig enkät inför Elmia Produktionsmässor


Precis som för två år sedan när förra Elmia produktionsmässor arrangerades gör Qimtek och Elmia en enkät inför och under mässan.

Enkäten undersöker industrins investeringsplaner, hur ser situationen ut idag, hur mår marknaden och vad ni ska titta på under mässan. Flera undersökningar och barometrar vittnar om att framtiden ser ljus ut för svensk tillverkningsindustri med stora investeringsbehov. Men för att se hur det verkliga behovet ser ut gör Qimtek, i samarbete med Elmia en enkät inför mässan bland mässans besökare.

Starta enkäten här!

2016 förmedlades investeringsförfrågningar om 600 miljoner kronor och 80 procent av de 250 tillfrågade företagen hade planer på att investera under de närmaste tolv månaderna. Hela 85 procent av dessa uppgav att de hade lika stort eller större investeringsbehov 2016 jämfört med 2015 vilket var mycket positivt då.

Vi får se om trenden är lika positiv det här året på Elmias Produktionsmässor?

För att visa tacksamhet för din goda medverkan ger vi bort fina vattenflaskor i aluminium, du kan hämta upp den i Qimteks monter i Lobby Syd på Elmia. Vi lottar även ut en fantastiska GoPro!

Läs mer om rapporten från Elmia 2016


Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Ny generation av ATOS 3D-scanner

  ATOS 5 är utvecklad för industriellt bruk där höga krav på mätresultat och robusthet gäller. ATOS 5 levererar data med hög precision under korta mättider, även i tuffa miljöer.
  0
 • Teknik

  Stegmotorstyrning från Solectro

  Den lilla stegmotorstyrningen SMCI33 är till stor hjälp vid maskinoptimering i och med enkel, snabb och flexibel programmering.
  0